
Frukto-olİgosakkarİtler ve SAĞLIKLI lİfler bakımından zengİn lezzetlİ bİr meyve. Ayrıca sindirimi destekleyen ve bağırsak mİkroflorasını optİmİze eden mükemmel bİr C vİtamİnİ kaynağıdır.
HERHANGİ bİr yiyeceğe süper lezzet kattıran ve aynı zamanda kemİk sağlığını gelİştİrİrken kanser ve dİyabetİn önlenmesİne yardımcı olan flavonoİd açısından zengİn bİr bİtkİdİr.
Taze İşlenmİş kemiksiz tavuk. Bİyoaktif amİno asitler bakımından zengİn, daha lezzetli ve sağlıklı bİr bİleşİm
Bağışıklık sİstemİnİn mükemmel desteğİ İçİn C vİtamİnİ ve mİkro besİnlerle dolu lezzetlİ bİr meyve
Dİyetle dolu bİr sebze. düşük GI değerİne sahİptİr ve lİF MİKTARI yüksektİr.
ANALİTİK İÇERİKLER : protein 31.0 % yağ 21.0 % 2.0 % kül 7.8 % nem 10.0 % omega-3 0.95 % omega-6 2.2 % EPA (20:5 n3) 0.5 % DHA (22:6 n3) 0.35 % kasiyum 1.5 % fosfor 1.1
Besinsel katkılar1 kg için : Vitamin A (3a672a)
(3a700) 600 mg, vitamin C (3a312) 500 mg, L-carnitine (3a910) 550 mg, kolin klorür (3a890)
kalsiyum-D-panthothenate (3a841) 22 mg, vitamin B6 (3a831) 8 mg, folik asit (3a316) 1 mg, vitamin B12 0.06 mg, amino asitler hidrat çinko şelaatı (3b606) 120 mg , amino asitler hidrat demirli şelatı (E1) 95 mg, hidratlar hidratın manganez şelatı (E5) 50 mg, potasyum iyodür (3b201) 0.9 mg, amino asitler hidratın bakır şelatı (E4) 20 mg,cerevisiae tarafından üretilen organik selenyum formu SaccharomycesCNCM I-3060 (selenlenmiş maya inaktivasyonu) (3b8.10) 0.2 mg, L-methionine (3c305) 180 mg.